Udvalgte nyheder

udskolingen

Ny kampagne skal inspirere til mere bevægelse i udskolingen

6. september 2017 - 13:23
Rigtig mange skoler er godt i gang med at implementere den del af folkeskolereformen, der handler om bevægelse. Der er dog stadig stor efterspørgsel på inspiration og vejledning til at inddrage bevægelse i skoledagen – især i udskolingen. Det skal en ny kampagne fra Undervisningsministeriet hjælpe med.
Danmarkskanon
© Danmarkskanon

Konkurrence: Fra Danmarkskanon til #klassenskanon

25. august 2017 - 11:05
Fra Danmarkskanon til #klassenskanon: Undervisningsministeriet og Kulturministeriet har lanceret en landsdækkende klassekonkurrence under navnet #klassenskanon og tilhørende undervisningsmateriale om Danmarkskanonen.
Undervisningsministeriets logo

Mål og læseplaner til forsøgsvalgfag i teknologiforståelse og spansk

7. august 2017 - 12:59
Undervisningsministeriet har udarbejdet mål og læseplan til brug for forsøg med valgfag i folkeskolen i teknologiforståelse (etårigt) og spansk (treårigt).
Børnerettighedsdagen 2017
© Red Barnet

Børnerettighedsdagen 2017

3. august 2017 - 13:45
Vil jeres skole sætte fokus på vilkårene for børn på flugt mandag den 20. november 2017 sammen med Red Barnet? Børnerettighedsdagen markerer jubilæet for FN’s børnekonvention, og i år sætter Red Barnet fokus på flygtningebørns rettigheder med nye undervisningsmaterialer til alle trin i folkeskolen.
modtageundervisning
© Tingbjerg SFO

Nyt materiale skal hjælpe skoler og kommuner med nyankomne tosprogede elever

21. juni 2017 - 09:33
Nyt inspirationsmateriale formidler både viden om og praktiske erfaringer med modtagelse og undervisning af nyankomne tosprogede elever. Materialet skal hjælpe skoler og kommuner med at sikre den første integration af eleverne.