Søgning

The search found 16 results in 0.376 seconds.

Con un vaso de pega en la mano

Undervisningsbog samt lydfiler og spørgeark til download om gadebørn i Nicaragua. Materialet er på spansk til de gymnasiale uddannelser.

Filmcentralen - Spansk

Online film og dokumentarer med undervisningsmaterialer - mange gode tværfaglige muligheder! Eks. kan der via uni-login (skolekom) ses: Sin Nombre; María full of grace; Fodbold er Gud; FC Barcelona Confidential...

The Street Children of Bangladesh

I Bangladesh lever næsten en million børn på gaden. Denne film og rapport fortæller om, hvad landet stiller op med problemet.

Børn i Malawi bærer vand og leger - to film

To film fra Malawi. Den ene film viser, hvordan børn og voksne kan bære spande med vand og andre tunge byrder på hovedet. Den anden viser, hvordan de kan løbe og styre et cykelhjul.

Gadebørn i Malawi - to film

To film fra Malawi. Unge fra Spejderhjælpen rejser ud til Malawi, hvor de møder børnene på gaden, og besøger gadebørnscentret "Chisomo". De kan følge en udvikling, fordi de besøger centret i 2003 og i 2005.

Fuglen der kunne spå

Sadjad er 10 år gammel og bor sammen med sin mor og søskende i Isfahan i Iran. Han ønsker sig en fugl, der kan hjælpe ham til at sælge spådomme på gaden. Brug den på mellemtrinnet i grundskolen. Tal om drømme og håb og troen på det overnaturlige.

Gadebørn i Malawi - grundskolen

Se filmene: "Gadebørn i Malawi - to film". Find opgaver til mellemtrinet: Prøv at gå med en spand vand på hovedet, tril med tøndebånd og syng karaoke. Der lægges op til leg og praktiske opgaver samt diskussion om ulandshjælp.

ibssol.dk - børneportrætter

6 filmportrætter af børn i Nicaragua med baggrund og spørgsmål samt online bog og opgaver om María - una niña trabajadora.

Mamadou - film

Film om Mamadou, som har været gadebarn i Mali. Han har også været tre år på koranskole og ønsker nu at vende tilbage til sin mor. Men det går ikke helt som forventet.

Dødens gade

I filmen om Dødens gade møder vi en lang række børn fra Managua i Nicaragua. De overlever på forskellig vis via småjobs, omgivet af narkomaner, prostituerede og unge som sniffer lim. Mød Valeria, som tjener penge til oldemors medicin, gravide Wendy, som vil finde faderen til sit barn, og Juan, som forsøger at blive gadeklovn.

Gadebørn i Guatemala

”Gadebørn i Guatemala” er et netbaseret undervisningsmateriale fra Red Barnet. Her fortæller en række gadebørn om deres liv på gaden - på godt og ondt.

Dødens gade - film

I filmen om Dødens gade møder vi en lang række børn, som på forskellig vis overlever via småjobs, omgivet af narkomaner, prostituerede og unge som sniffer lim.

Tidligere gadebørn i Malawi synger - to film

To film fra Malawi. Begge film viser grupper af børn fra gadebørnscentret Chisomo. På filmene synger de takkesange for livet og til Jesus.

The Street Children of Bangladesh - film

Filmen handler om levevilkår for gadebørn i Bangladesh samt de tiltag, som organisationen PCAR (Protection of Children at Risk) tager for at forbedre levevilkårene for børnene.

Fuglen der kunne spå - film

Sadjad er 10 år gammel og bor i Isfahan i Iran. Han ønsker at få en fugl, der kan hjælpe ham med at sælge Hafez’ spådomme til folk foran moskeen.