For lærerstuderende

Pige der smiler
Indholdet på temaet er rettet mod studerende på læreruddannelsen.

Det indeholder moduler, der relaterer sig til det at være studerende (fx eksamen, opgaveskrivning og didaktik).

Og det indeholder moduler, der relaterer sig til praktikken (fx undervisningsforløb til praktikken, klasseledelse og undervisningsdifferentiering).

Nyheder

Lærer peger på skærm

Ny inspiration til arbejdet med digitale læringsplatforme

Nyt forskningsprojekt har afdækket erfaringer med brugen af digitale læringsplatforme i folkeskolen, og det er der kommet en række spændende anbefalinger og inspiration ud af.

Subscribe to Nyheder

Redaktøren anbefaler

 • Komma

  Lær at sætte komma

  Lær her på siden de generelle kommaregler, afprøv din viden i forskellige kommaøvelser og få gode tips til hvordan du sætter komma.

 • Eksamen

  Slip eksamensangsten

  Bliver du meget nervøs op til en eksamen? Få her et indblik i, hvad eksamensangst er, og hvordan man kommer den til livs.

 • Elev

  Et nyt blik på intelligens

  En tidligere opfattelse er, at intelligens er statisk og ikke formbar, men professor i psykologi ved Stanford University, Carol S. Dweck, har modbevist dette udsagn og skabt sin egen teori.

Har du også svært ved at se, hvornår eleverne lærer noget?

Elev i fokus

For at undersøge, om eleverne lever op til de opstillede mål for en lektion, bliver læreren nødt til at gøre sig klart, hvilke tegn han/hun vil kigge efter.

Få en hjælpende hånd til selv at kunne finde elevernes tegn på deltagelse og læring:

Tegn på deltagelse og læring 

  Kontakt redaktøren

  email

  Har du spørgsmål, idéer til indhold eller andre kommentarer til temaet, er du meget velkommen til at skrive til redaktøren Jimmi Bo Jeppesen, som sidder klar ved tasterne alle ugens hverdage.

  Temaer